FIRMAEVENTS

Firmaevents styrker arbejdsglæden

Langt de fleste firmaevents, er i højere eller lavere grad skabt, for at skabe et endnu bedre samarbejde på arbejdspladsen. For selvom man har en af de mest innovative virksomheder, med masser af udfordringer og godt humør, hjælper det generelt gerne på moralen, at komme ud og opleve noget sammen med dem, som man sidder på kontoret med hele dagen lang.

Om denne oplevelse skal være en bytur, reel teambuilding eller måske en middag og et besøg af en dygtig standupkomiker – det bestemmer du helt selv. Uanset hvad, kan vi næsten uforbeholdende garantere, at dine medarbejdere vil glæde sig og nyde at være sammen på en anden måde, end de er til hverdag. Når I alle så vender til arbejdet, vil det være med fornyet energi og mere lyst til at arbejde på kryds og tværs, fremfor at bure jer inde, hver for sig -> Holdånden styrkes.

Firmaevent: Lad os om det sure

Ved at benytte dig af Eventportalen til at finde dine oplevelser, slipper du for en meget stor del af planlægningen, forbundet med at være ansvarlig for de firmaevents som afholdes.

Alt efter, hvad du vælger og hvilke informationer du giver os i kontaktformularen under hvert enkelt type event, sender vi dig videre til en af vores dygtige samarbejdspartnere, som svarer dig lige snart, at de ser din besked. Bliver der ikke reageret indenfor forholdsvist kort tid, sørger vi desuden for, at der bliver fulgt op på din forespørgsel

Helt konkret er vi altså dit profesessionelle mellemled, som sikrer at planlægningen af alle de kommende firmaevents, bliver så gennemtænkte og hurtigt eksekverede som muligt, uden at det koster dig en eneste krone ekstra.