FIRMAJULEFROKOST

Hvorfor er hjælp til jeres firmajulefrokost en god idé?

At afholde julefrokoster og andre firmafester er noget der med sikkerhed tager tid. Denne tid er ganske vidst ganske fint udnyttet og der kommer da helt sikkert en god fest ud af det, hvis du gør dig umage.

Sagen er bare den, at langt de fleste af os, har rigeligt at give os i kast med i forvejen.
Kontakter du en arrangør, er dette tidsforbrug på at planlægge julefrokosten allerede udliciteret, og du kan med det samme kaste dig ud i, hvad end du ellers skulle have brugt tiden på.

Vi har de gode idéer og de rigtige kontakter.

Udover at spare tid, kan du også, ved at kontakte en dygtig festarrangør til din julefrokost i København eller omegn, sikre at festen bliver gennemtænkt.

Du vælger et tema og vi gør vores absolut bedste for, at absolut intet er halvhjertet.
Du bestemmer maden, underholdningen, transporten videre i byen og, hvad der ellers måtte være og vi bidrager med vores idéer til alt dette, oppyntningen og, hvad der ellers måtte være.

Alt i alt får du en fest lidt over det sædvanlige, hvor et fedt tema gennemføres af topprofessionelle eventarrangører, i samarbejde med bartendere, kokke, buschauffører, oppyntere med flere.

Læn dig tilbage og nyd festen!

Ved langt de fleste julefrokoster, går tingene ganske fornuftigt for sig. Ikke desto mindre er der næsten altid en eller anden mindre udfordring, som skal håndteres. Ved at have folk på sagen, slipper du fuldkommen for at skulle håndtere problemer i forbindelse med arrangementet.

Der er styr på serveringen (og den efterfølgende opvask), der er styr på underholdningen og der er styr på at få sendt folk videre, når julefrokosten går videre i byen. Du kan altså, som ansvarlig for julefrokosten, drikke lige så mange snaps du har lyst til og hygge dig med dine kollegaer.

Det er ikke gratis, men til gengæld får du en julefrokost, der vil blive snakket om længe, og som du selv har haft mulighed for at nyde fuldt ud.

Ønsker du selv at stå for servering eller andre dele af festen er dette også en mulighed. De bedste løsninger findes i tæt dialog med kunden.

Vil du høre mere om vores fremgangsmåder og idéer?